Chvilku strpenínačítám obsah

Kladské pomezí dětem, turistická oblast
Filtrování podle
Aktuality

Chceme Rákosníčkovo hřiště! Hlasujte pro Broumov!

Datum konání: - (Broumov)

Již pátým rokem staví společnost Lidl Česká republika v.o.s. jedinečná dětská hřiště. V letošním roce plánuje výstavbu dalších 10 hřišť. Hlasujte i vy a možná budeme mít pohádkové hřiště v Broumově.

Maskotem projektu a zároveň aktivní součástí herních prvků na dětských hřištích se stal známý motiv pohádkové postavy Rákosníček. Herní prvky jsou z odolných materiálů a splňují přísná kvalitativní i bezpečností kritéria. Za čtyři roky trvání projektu vzniklo v ČR už celkem padesát takových hřišť.

O tom, kde vyrostou další nová hřiště, rozhodne veřejnost v hlasování od 1. 2. do 29. 2. 2016. Hlasovat je možné prostřednictvím webových stránek http://www.lidl-rakosnickova-hriste.cz/ nebo na Facebooku Lidl Česká republika. Podrobné informace o hlasování naleznete na webových stránkách projektu. 

Do projektu jsou zařazena všechna města a městské části, v nichž stojí prodejna Lidl a které ještě nezískaly Rákosníčkovo hřiště. Města jsou rozdělena do čtyř kategorií dle počtu obyvatel, aby šance na získání hřiště byly férové.

Hlasovat můžete i každý den na Facebooku: www.rakosnicek-hlasovani.cz.

ZPĚT NA AKTUALITY

Kontakty

Kladské pomezí, o.p.s.
Karlovo náměstí 179
547 01 Náchod

tel./fax: +420 602 190 198
e-mail: info@kladskepomezi.cz
www.kladskepomezi.cz

Sat

Ke stažení