Chvilku strpenínačítám obsah

Kladské pomezí dětem, turistická oblast
Filtrování podle
Aktuality

V Kladském pomezí bude putovat výstava fotografií

Datum publikace: 03. 01. 2017

Projekt Blíže přírodě - blíže kultuře připomíná úspěšnou česko-polskou spolupráci

Na podzim roku 2016 destinační společnost Branka, o.p.s. uspěla s česko-polským projektem s názvem Blíže přírodě-blíže kultuře, který by měl připomínat 20leté výročí existence organizace a 10 let úspěšné česko-polské spolupráce s Powiatem Kłodzkim.

Putovní výstava projektu Blíže přírodě - blíže kultuře vystřídá devět míst

Výstupem projektu bude uspořádání venkovní putovní výstavy s celkem 40 velkoformátovými fotografiemi turistických zajímavostí z Kladského pomezí a polského příhraničí, která se během letošního roku vystřídá na devíti místech. Na české straně budete moci výstavu shlédnout v Náchodě, Adršpachu, Ratibořicích a také v Praze. V Polsku pak budou fotografie vystaveny ve městech Opole, Wrocław, Poznań, Lodź a Chorzów.

Výstava bude představena na vernisáži v Náchodě

„Výstava bude poprvé k vidění v dubnu v centru města Náchod na Masarykově náměstí, kde proběhne vernisáž výstavy. Moc se na ni těšíme a věříme, že výstava zase o něco více přiblíží návštěvníkům náš krásný region,“: zve Markéta Venclová, ředitelka destinační společnosti. V rámci vernisáže se uskuteční také tisková konference Léto v Kladském pomezí, která je určena především pro media, informační centra a místní samosprávu. Jednotliví aktéři projektu zde budou představovat své novinky pro nadcházející turistickou sezonu.

Z projektu bude podpořen také marketing Kladského pomezí

„Projekt se zaměří také na marketingovou kampaň regionu Kladské pomezí, kde prostřednictvím rádií, webu a dalších informačních kanálů chceme upozornit na významné turistické atraktivity,“ dodává Markéta Venclová. V rámci projektu budou také pořízeny propagační předměty, roll –upy a zajištění účasti na veletrhu cestovního ruchu v Polsku.

Pro více informací o vernisáži a jednotlivých výstavách sledujte naše webové stránky www.kladskepomezi.cz

ZPĚT NA AKTUALITY

Kontakty

Kladské pomezí, o.p.s.
Karlovo náměstí 179
547 01 Náchod

tel./fax: +420 602 190 198
e-mail: info@kladskepomezi.cz
www.kladskepomezi.cz

Sat

Ke stažení