Chvilku strpenínačítám obsah

Kladské pomezí dětem, turistická oblast
Filtrování podle
Aktuality

Broumovská pouť

Datum konání: - (Broumov)

Pouťové atrakce míří do Broumova!

Broumovská pouť letos vypukne 29. - 30. června 2018. Program bude nabitý. Páteční program odstartuje energická punkrocková skupina L159, která měla svoji premiéru před broumovským publikem na pouti v roce 2016. Hudební kapela Lucie Revival, která vznikla v roce 2012 ve Frýdku-Místku, se opět vrací na broumovskou scénu. Závěr pátečního večera bude patřit hudební formaci Ledvin Stones s nabitým repertoárem rockové muziky.

Sobotní dopoledne strávíme ve Schrollově parku, kde bude možné zhlédnout ukázky překážkového skákání králíků pod vedením Evy Černé. Hasičský záchranný sbor Broumov si pro vás připraví ukázky techniky a činnosti kroužku mladých hasičů. Předvedou i jak správně hasit požár v domácnosti.
 
Odpolední program zahájí dechová hudba Broumovanka. Pro děti je připravena klauniáda plná improvizovaných situací. Svůj um předvedou děti z DDM Ulita, kroužek hip hopu pod vedením Lucky Zelené. Kdo bude mít zájem, může se stát součástí parkurové exhibice freerunningové skupiny Flow Vision.

Zlínská kapela se lvím srdcem LEON se představí na hlavní scéně v 17 hod. V repertoáru nebudou chybět jejich největší hity Volný pád, Spojení. Koncertní show plnou pozitivní energie zažijete s věčnou optimistkou Olgou Lounovou a její kapelou. Show startuje v 19 hod. Charizmatická zpěvačka, vítězka Superstar 2013, Sabina Křováková se svým silným rockovým hlasem ovládne stage v 21 hod. Závěr pouti bude ve znamení funky rock jazzového uskupení Sunday Jam.
 
Nebudou chybět pouťové atrakce, stánkový prodej, ohňostroj.

Pojďte se s námi bavit na broumovskou pouť a odstartovat letní prázdniny!

Jitka Exnerová
org. složka Kultura a infocentrum

ZPĚT NA AKTUALITY

Kontakty

Kladské pomezí, o.p.s.
Karlovo náměstí 179
547 01 Náchod

tel./fax: +420 602 190 198
e-mail: info@kladskepomezi.cz
www.kladskepomezi.cz

Sat

Ke stažení